غرب تهران

02188590855

شمال و شرق تهران

02122096805

جهت اعزام زیر ۴۵ دقیقه پرستار و پزشک تماس بگیرید

سایر مناطق تهران

موسسه پزشکی و پرستاری کیان آرامش و سلامتی را ارمغان می‌آورد.

موسسه کیان

بیماری گال چیست و چگونه منتقل می‌ شود؟

بیماری ‌های پوستی انواع متفاوتی دارند و پوست به دلایل گوناگون دچار بیماری و مشکل می ‌شود. این بیماری و مشکلات گاه بسیار سخت ، طاقت فرسا و مقاوم به درمان بوده و گاه بسیار ساده هستند و به راحتی درمان می‌ شوند . یکی از این بیماری‌ های پوستی بیماری گال است که در دسته بیماری‌ هایی است در طول ابتلا به آن بسیار آزار دهنده اما قابل درمان است.  در این متن بیشتر با بیماری گال اعمم از روش انتقال و علائم و درمان آن آشنا می شوید . 

شما عزیزان می توانید فقط با یک تماس برای درمان انواع بیماری ها در خانه با پزشکان متخصص و فوق تخصص ، از خدمات ویزیت پزشک در منزل یک موسسه معتبر با کادری حرفه ای استفاده کنید .

بیماری گال چیست

بیماری گال چیست ؟

گال یک بیماری پوستی است که توسط کنه گال ایجاد می‌ شود که یک گونه کنه میکروسکوپی هشت پا است. این کنه‌ های میکروسکوپی در صورت عدم درمان می ‌توانند ماه‌ ها روی پوست شما زندگی کنند. آنها در سطح پوست شما تکثیر می‌ شوند و سپس برای تخم‌ گذاری در آن فرو می ‌روند. این امر باعث ایجاد بثورات قرمز و خارش ‌دار روی پوست شما می ‌شود. 

گال یک بیماری مسری است و می ‌تواند به راحتی از طریق تماس فیزیکی نزدیک ، استفاده از لباس مشترک یا استفاده از رختخواب مشترک منتقل شود. 

اگرچه گال می ‌تواند آزاردهنده باشد ، اما معمولا به خوبی درمان می ‌شود و می‌ توان با استفاده از تکنیک ‌هایی ، کنه ‌ها را از بین برد. درمان اغلب شامل داروهایی است که کنه‌ ها و تخم‌ های آنها را از بین می ‌برند. از آنجایی که گال بسیار مسری است ، پزشکان معمولاً درمان را برای افرادی که به طور مکرر با فرد مبتلا به گال در تماس هستند توصیه می‌ کنند.

لطفا کلیک کنید :تزریق سرم در منزل 

بیماری گال چه علائم و نشانه هایی دارد ؟

بیماری گال مانند بسیاری از بیماری‌ های پوستی دیگر دارای علائم و نشانه ‌هایی است این علائم اغلب شامل موارد زیر می‌ شود : 

خارش

شدت یافتن خارش‌ ها در شب و در زمان گرم شدن پوست

‌‎برجستگی های ریز پوستی که مایعی درون آن‌ها مشاهده می ‌شود 

قرمزی و التهاب پوست

معمولا در نواحی زیر بغل ، پشت کمر ، بین انگشت ‌ها ، ساق دست ، اندا‌م‌ تناسلی ، روی باسن ، کف دست ، کف پا و قسمت ‌هایی از بدن که گرمای بیشتری دارند دیده می‌ شود .

ایجاد زخم در قسمت‌ هایی که در اثر خراش پوست ایجاد می‌ شوند 

ایجاد پوسته‌ های ضخیم بر روی پوست

ایجاد بثورات پوستی که گاه به جوش ، کهیر و برآمدگی شبیه است.

اگر متخصص نیاز داشتید بی شک کیان مدز بهترین هارا دارد : ویزیت متخصص داخلی در منزل 

درمان بیماری گال

 دلایل ابتلا به بیماری گال کدامند ؟

این بیماری از هجوم کنه‌ های هشت پای کوچکی اتفاق می‌ افتد که برای شما قابل دیدن نیستند ؛ اما اثرات نامطلوبی بر روی پوست ایجاد می‌ کنند. این حشرات برای زندگی و تغذیه ، پوست را سوراخ کرده و نوع ماده آنها در آنجا تخم گذاری می ‌کند. ظهور لکه‌ های قرمز خارش دار ، در واقع واکنش بدن شما به هجوم این حشرات است. این حشرات با تماس مستقیم بین افراد جابجا می‌ شوند ؛ اما تماس پوستی تنها راه انتقال نیست بلکه آنها می‌ توانند از طریق مبلمان ، لباس ‌ها و ملحفه‌ ها نیز جابجا شوند. وسایل و مکان ‌هایی که افراد در آنها با یکدیگر در تماس نزدیک هستند نیز می‌ تواند وسیله انتقال این انگل باشند. خارش شدید پوستی ناشی از بیماری گال ممکن است باعث آسیب پوستی و بروز عفونت های باکتریایی مثل زرد زخم شود. زرد زخم نوعی عفونت سطحی پوست است که در بیشتر موارد توسط باکتری استافیلوکوکی یا باکتری استرپتوکوکی به وجود می آید .

مقاله پیشنهادی : بهترین مارک فیلر زیر چشم   

چه روش های درمانی برای بیماری گال وجود دارد ؟

درمان گال شامل استفاده از داروهایی به منظور از بین بردن انگل گال می ‌شود. بدین منظور کرم‌ ها و لوسیون‌ های مختلفی وجود دارند که توسط پزشک تجویز می‌ شوند. معمولاً تجویز پزشک این است که شما داروی مورد نظر را به کل بدن خود (از گردن به پایین) بمالید و بگذارید حداقل برای 8 ساعت روی پوست شما بماند. در صورتی که مجدداً نشانه ‌هایی از کانال‌ های پوستی یا ضایعات پوستی بروز کند ، نیاز به انجام درمان ثانویه می ‌باشد .

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید : التهاب روده