غرب تهران

02188590855

شمال و شرق تهران

02122096805

جهت اعزام زیر ۴۵ دقیقه پرستار و پزشک تماس بگیرید

سایر مناطق تهران

موسسه پزشکی و پرستاری کیان آرامش و سلامتی را ارمغان می‌آورد.

موسسه کیان

تزریق پیروکسیکام در منزل با پرستار مجرب بیمارستان

تزریق پیروکسیکام در منزل

تزریق پیروکسیکام در منزل

اگر نگران این هستید که شخصی مطمئن را برای تزریق داروی خود انتخاب کنید آن را از موسسه معتبر کیان بخواهید. این موسسه از دغدغه های شما باخبر است و هنگام جذب و گزینش پرسنل تمام موازین قانونی، مدارک تحصیلی، ضمانت نامه های معتبر و علمی را اخذ می نماید و از بین پرستاران، بهترین آن ها را در زمینه هایی مثل مهارت در انواع تزریقات در منزل، توانایی برقراری ارتباط بین بیمار و متخصص، اخلاق مداری، تسلط بر کنترل اوضاع در شرایط بحرانی انتخاب می کند. این خدمات در طول شبانه روز و تمام نقاط تهران در دسترس شماست.

تزریق پیروکسیکام در منزل

وظایف پرستار جهت تزریق پیروکسیکام

در خدمات پرستاری در منزل کیان ، تمامی پرستاران در زمینه تزریق آمپول پیروکسیکام و یا هر نوع خدمات دیگر وظایف مشخصی را بر عهده دارد، از جمله:

تکمیل اطلاعات

کارشناس ابتدا اطلاعات ارائه شده به موسسه را مطالعه کرده سپس اطلاعات تکمیلی از قبیل: داروهای استفاده شده توسط بیمار ، وضعیت جسمانی (درد های معده ، در بانوان بارداری ) و.. را جویا می شود.

چکاپ

از جمله اقداماتی که کارشناس ارسالی به منزل باید به صورت مداوم پیگیری کند؛ چک کردن علائم حیاتی و بالینی قبل ، حین و بعد از تزریق می باشد. تا از بروز شرایط تهدیدکننده زندگی پیشگیری شود.

تزریق دارو

با توجه به موازین و دستورالعمل های ارائه شده توسط who کارشناس سعی می کند محیط ، ابزار ، تجهیزات تزریق و پوزیشن مناسب جهت تزریق عضلانی را آماده کند و سپس تزریق را انجام دهد.

مدیریت محیط

پرستار با در نظر گرفتن جنبه های عاطفی و اجتماعی ، تزریق آمپول پیروکسیکام را به صورت VIP انجام می دهد. او در حین تزریق ، مراقب روحیه بیمار و برخورد همراهانش است که استرس زا نباشد.

تزریق پیروکسیکام در منزل

تعرفه قیمت تزریق آمپول پیروکسیکام در منزل

تعرفه قیمت تزریق آمپول پیروکسیکام بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت می باشدکه به صورت شفاف ، مشخص ، منصفانه و متناسب با درخواست شما خواهد بود. اگر پرسش یا نظری درباره ی چگونگی دریافت خدمات یا هزینه آن ها دارید با خطوط ارتباطی درج شده در سایت تماس حاصل بفرمایید کارشناسان مربوطه پذیرای نظرات و پرسش های شما هستند.

اطلاعات مورد نیاز قبل از تماس

  1. نام و نام خانوادگی
  2. حساسیت دارویی
  3. بیماری زمینه ای
  4. توان حرکتی
  5. جنسیت
  6. سن
اطلاعات تماس
آمپول پیرکسیکام برای چیست ؟

بسیاری از افرادی که به دنبال چاره ای برای درد های شدید خود هستند با این سوال مواجه اند که آمپول پروکسیکام برای چیست؟ آیا مزایا و فواید این دارو به شکل تزریق ، بیش از عوارض اش می باشد ؟ اثر داروی پیروکسیکام تا چه مدت پس از تزریق خود را نشان می دهد؟ زدن آمپول piroxicam برای گروه های حساس مانند بانوان در دوران بارداری و شیردهی یا کودکان و سالمندان در منزل مجاز است یا خیر ؟ در اینجا به تک تک سوالات شما پرداخته ایم . 

همه چیز درباره داروی پروکسیکام 

پیروکسیکام یک داروی غیر استروئیدی است که به عنوان تسکین دهنده ی درد و ضد التهاب  در بیماری هایی نظیر آرتروز ، آرتریت روماتوئید ، نقرس ، روماتیسم مفصلی ، ، کاهش درد بعد از عمل جراحی ، رفع درد قاعدگی ، سردردهای میگرنی ، درد عضلانی و درد دندان استفاده می شود. این دارو به اشکال آمپول ، کپسول خوراکی و ژل قابل دسترس می باشد. پزشکان دوز مصرفی برای افراد بیمار را بر اساس معیارهای زیر مشخص می کنند:

  • سن
  • شرایط درمان
  • عدم حساسیت به دارو
  • میزان بیماری و وخامت حال بیمار
  • تداخل دارویی
 
نحوه عملکرد داروی پیروکسیکام

پروستاگلاندین یک ترکیب شیمیایی ملتهب کننده در بدن است. آنزیم سیکلواکسیژناز باعث افزایش تولید پروستاگلاندین خواهد شد. پیروکسیکام با مهارکننده تولید این آنزیم، از التهاب در بدن می کاهد.

تزریق آمپول پیروکسیکام در کودکان و نوزادان ، زدن داروی پیروکسیکام به کودک ، اطفال و نوزاد در تهران و کرج

پیروکسیکام در کودکان

تزریق آمپول پیروکسیکام در کودکان صورت نمی گیرد. پزشکان داروی پیروکسیکام را برای کودکان به شکل خوراکی تجویز می کنند. هنوز تحقیقات در زمینه تاثیر مصرف طولانی مدت داروی پیروکسیکام بر اطفال و کودکان ادامه دارد. حد الامکان از مصرف طولانی مدت این دارو در کودک پرهیز کنید. تعیین دوزها بر اساس معیار های زیر است:

 کودکان دارای وزن15_30کیلوگرم = 5mg خوراکی

کودکان دارای وزن 31_46کیلوگرم = 10mg خوراکی

کودکان دارای وزن 46_55کیلوگرم =15mg خوراکی

تزریق پیروکسیکام در بارداری

در سه ماهه آخر بارداری مصرف دارو و تزریق پیروکسیکام بدلیل امکان نقص عضو یا مرگ جنین در منزل یا مراکز درمانی ممنوع است. در کل ، مصرف این دارو در بارداری در سه ماه اول و دوم با احتیاط زیاد و فقط با تجویز پزشک مجاز خواهد بود. توصیه ها مبنی بر عدم استعمال است.

تزریق آمپول پیروکسیکام در دوران بارداری و حاملگی ، زدن آمپول پیروکسیکام در زن باردار ، تزریقات محل تزریق آمپول پیروکسیکام

مصرف پیروکسیکام در شیردهی

مصرف و تزریق آمپول پیروکسیکام در دورانی شیردهی در منزل یا مراکز درمانی به دلیل کاهش شیر مادر و وجود آن در داخل شیر توصیه نمی شود.

تزریق پیروکسیکام در سالمندان

تجویز دارو یا تزریق آمپول پیروکسیکام در افراد بالای 60 سال یا باصطلاح سالمندان و بازنشستگان به دلیل حساسیت بیشتر این عزیزان نسبت به عوارض دارویی با احتیاط انجام می گیرد. برای مثال در سالمندان ، امکان احتباس مایع یا بروز ادم در اثر تاثیر پیروکسیکام بر پروستاگلاندینای کلیوی و کبدی، بیشتر از جوانان است. لذا تزریق این دارو به سالمندان در منزل با نسخه پزشک خواهد بود. 

علائم اوردوز پیروکسیکام

اگر پیروکسیکام بیش از حد تجویز شده مصرف شود اوردوز پیروکسیکام رخ می دهد که دارای علائم زیر می باشد:

  • کما
  • فشارخون بالا
  • خواب آلودگی
  • استفراغ و خونریزی معده
  • دل درد شدید
  • مسمومیت
  • واکنش آلرژیک
  • نارسایی کلیه
  • مشکلات تنفسی
 
 
 

نحوه تزریق آمپول پیروکسیکام 

نحوه انجام تزریق آمپول پیروکسیکام باید به روش تزریق عضلانی باشد یعنی محل آن عضله پرحجم باسن می باشد که کمی هم تزریق آن دردناک است. طریقه و زمان استفاده از داروی پیروکسیکام تزریقی بدین شرح است که : پزشک در روز اول برای بزرگسالان ، دوز 40 mg  را در نظر می گیرد سپس در روزهای بعد به 20 mg کاهش می یابد. اثر دارو 1ساعت بعد از تزریق مشخص می شود. مدت زمان استفاده از آمپول پیروکسیکام 2-3 روز بعد از شروع درمان است. سپس درمان با کپسول پیروکسیکام ادامه می یابد. این دارو در تزریق وریدی با تمام داروها ایجاد تداخل می کند لذا نباید در داخل سرم استفاده شود.

نحوه تزریق آمپول پیروکسیکام ، نحوه زدن داروی پروکسیکام ، داروی پیروکسیکام در منزل و خانه

کاربردهای آمپول پیروکسیکام

اگر خواستار تزریق آمپول پروکسیکام در منزل تان هستید بهتر است با کاربرد های این دارو به شکل تزریق آشنا شوید.

آرتروز

آرتروز یک بیماری شایع تخریبی پیشرونده در جهان است که با ساییدگی مفاصل و ورم استخوان ها شناخته می شود. تحلیل رفتن و ساییدگی غضروف ها باعث ایجاد التهاب در بافت های اطراف آن ها می شود. غضروف های ستون فقرات ، دست ، پا ، زانو و ران شایع ترین مفاصل درگیر آرتروز هستند. تزریق پیروکسیکام عضلانی یک مسکن و ضد التهاب قوی برای درمان این بیماری در منزل به شمار می رود.

آرتریت روماتوئید

در درمان بیماری آرتریت روماتوئیدکه یک بیماری خود ایمنی با قابلیت ایجاد التهاب مفاصل است، از آمپول پیروکسیکام استفاده می کنند. علائم آرتریت روماتوئید در افراد مختلف، متفاوت است. در گذشته از دیکلوفناک جهت تسکین درد و کاهش التهاب استفاده می شد امروزه درمان در منزل را با دارو یا آمپول پیروکسیکام پیگیری می کنند.

عوارض تزریق آمپول پیروکسیکام در منزل و خانه ، عوارض و معایب زدن داروی پیروکسیکام ، عوارض پیروکسیکام در دوران بارداری و کودکان و سالمندان , آسیب های پیروکسیکام

عوارض تزریق آمپول پیروکسیکام

درمان با پیروکسیکام با عوارض گوناگونی در قسمت های مختلف بدن همراه است. برخی از عوارض شایع و خفیف هستند که نگران کننده نیستند. اما برخی دیگر ، نادر اما جدی و خطرناک محسوب می شوند. پزشکان همیشه ؛ مزایا و فواید یه دارو را نسبت به عوارض آن سنجیده سپس تجویز می کنند. اگر متخصص ؛ تزریق پروکسیکام را برای شما در نظر گرفته بهتر است جهت به حداقل رساندن عوارض سعی کنید از یک فرد مجرب برای زدن آمپول کمک بگیرید یا خدمات تزریق 24 ساعته پیروکسیکام در منزل ارائه شده توسط مرکز شبانه روزی کیان را امتحان کنید. تزریق عضلانی آمپول پیروکسیکام در زن باردار و دوران بارداری به دلیل امکان بروز عوارض شدید حتما باید با مشورت پزشک صورت گیرد.

 
 

عوارض کوتاه مدت و شایع 

عوارض زیر به عنوان شایع ترین عوارض تزریق پیروکسیکام شناخته می شوند:

  • تهوع
  • اسهال
  • سوزش سردل
  • وزوز گوش
  • سردرد
 
عوارض نادر و جدی پیروکسیکام

احتمال بروز عوارض زیر بسیار کم است اما صفر نیست لذا به تمام سوالات پزشک برای جلوگیری از بروز عوارض نادر با دقت پاسخ دهید.

  • خونریزی و زخم در دستگاه گوارش ( استفراغ خونی _ مدفوع سیاه )
  • حمله قلبی یا سکته ( درد قفسه سینه _ بی حسی یک طرفه بدن _ لکنت زبان )
  • نارسایی قلبی ( افزایش غیر طبیعی وزن _ تورم در دست و پا )
  • ایجاد علائم آلرژیک ( خارش _ قرمزی _ تورم اعضای صورت )
  • مسمومیت کلیوی ( متورم شدت دست و پا _ کاهش ادرار )
  • مشکل کبدی ( زردی پوست _ خستگی _ تب و بدن درد )
  • سمیت هماتولوژیک (تنگی نفس _ سردی بدن _ سرگیجه )
  • افزایش فشار خون

 

تداخل دارویی با مصرف داروی پیروکسیکام ، تداخل دارویی با تزریق آمپول پیرکسیکام در منزل و خانه

 

توصیه های احتیاطی مصرف پیروکسیکام

  • دوره درمان با این دارو را تکمیل کنید.
  • دوز فراموش شده را با دوز بعدی استفاده نکنید. منجر به اوردوز پیروکسیکام خواهد شد.
  • اطلاعات کاملی از داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک یا کارشناس قرار دهید.
  • درصورت مشاهده علائم نگران کننده به پزشک مراجعه کنید.
  • مصرف در دوران شیردهی به دلیل کاهش شیرمادر و وجود آن در داخل شیر توصیه نمی شود.
  • با اینکه برخلاف سایر مسکن ها، این دارو موجب خواب آلودگی نمی شود. اما بهتر است از فعالیت های نیازمند هوشیاری کامل دوری کنید. 
 
 
تداخل دارویی پیروکسیکام

اگر داروی پیروکسیکام به شکل وریدی یا خوراکی دریافت شود احتمال وقوع مشکلاتی مثل افزایش اثر دارو ، کاهش اثر دارو و تغییر عملکرد دارو وجود دارد. مانند:

  • دریافت پیروکسیکام در منزل همزمان با انسولین ، دارو های ترومبولیتیک و داروهای ضد انعقاد (هپارین _ وارفارین _ مشتقات کومارین _ اوروکیناز) ، اثر این داروها را تشدید می کند.
  • اگر داروی ضد تجمع پلاکت مانند: کاربنی سیلین تزریقی ، پیپراسیلین ، دی پیریدامول و والپروئیک اسید استفاده می کنید. با مصرف پیروکسیکام ممکن است دچار خونریزی شوید.
  • زخم های گوارشی ممکن است یکی از پیامد های مصرف هم زمان پیروکسیکام با سالسیلات ها ، داروهای ضد التهاب ، داروهای دارای الکل ، استروئیدها و کورتیکوتروپین باشد.
  • مصرف همزمان پیروسیکام با آسپرین ، انسولین ، داروهای پیوند اعضا ، مشتقات کومارین ، فنی توئین ، وراپامیل ، نیفیدیپین ، ترکیبات طلا ، استامینوفن ، داروهای مدر ، داروهای فشار ، فرآورده های جینکوبیلوبا به دلیل کاهش اثر داروها ، مسمومیت و تغییر عملکرد (پیوند اعضا) توصیه نمی شود.
 

گروه های زیر منع مصرف دارند.

افراد در گروه های زیر از مصرف پیروکسیکام منع شده اند:

  1. افراد دارای حساسیت به پیروکسیکام
  2. مبتلایان به زخم معده و اثنی عشر
  3. بارداران در سه ماه آخر
  4. مصرف کنندگان آسپرین
  5. مصرف کنندگان NSAID

درباره موسسه کیان

اگر خواهان دریافت اینترنتی خدمات ویزیت پزشک در منزل و همچنین پرستاری هستید. در انتخاب بین موسسات و خدماتی که افراد به صورت فردی ارائه می دهند؛ این دو نکته مهم را در نظر داشته باشید:

1. امکان گزینش بهترین ها هنگام جذب توسط موسسات وجود دارد. مدارک تحصیلی و تایید وزارت بهداشت توسط موسسه از پرسنل اخذ می گردد.

2. کار گروهی همیشه بهتر پاسخ می دهد. جمع شدن کادر درمان حول یک موسسه امکان تبادل نظر ، ارائه روش های نوین درمان و بهبود عملکرد پرسنل را فراهم می کند.

 برای انتخاب از بین خود موسسات نیز می توانید از روش های زیر کمک بگیرید:

1. معمولا موسسه پرستاری در منزل معتبر از نظر علمی در صدر سایت های گوگل قرار دارد.

2. نظرات دریافت کنندگان خدمات در داخل سایت ها راهنمای خوبی هستند.

3. موسسه دارای مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد.

موسسه شبانه روزی کیان با در نظر گرفتن همه ی این ویژگی ها اقدام به ارائه خدمات تزریق آمپول پیروکسیکام در منزل نموده است. این خدمات ، توسط بهترین ، مجربترین و متعهدترین عوامل کار درمان صورت می گیرد. 

 

 
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest