غرب تهران

02188590855

شمال و شرق تهران

02122096805

جهت اعزام زیر ۴۵ دقیقه پرستار و پزشک تماس بگیرید

سایر مناطق تهران

موسسه پزشکی و پرستاری کیان آرامش و سلامتی را ارمغان می‌آورد.

موسسه کیان

دیابت چیست و چگونه به وجود می‌آید؟

دیابت چیست؟ و چگونه درمان میشود؟ علت دیابت چیست؟ موسسه خدمات پرستاری در منزل کیان در این مقاله قصد دارد از صفر تا صد بیماری دیابت را به زبان ساده بیان کند؛ با ما همراه باشید. امروزه یکی از بیماری‌هایی که گریبانگیر کل دنیا شده است، بیماری دیابت قندی یا به اختصار دیابت است. سومین کشور پرجمعیت جهان را افراد دیابتی تشکیل می‌دهند. سبک زندگی یکی از دلایل اصلی این ابتلای دسته جمعی افراد به این بیماری است. توجه کردن به سلامت، سبک زندگی سالم و رسیدگی به بهداشت بدن، نه تنها می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری نماید، بلکه باعث می‌شود تا فرد مبتلا به دیابت نیز بتواند این بیماری را کنترل نماید.

انواع دیابت ، تشخیص دیابت از روی علائم

اطلاع داشتن از دلایل ابتلا به این بیماری و راه‌های درمان آن، تشخیص آن و مراقبت از بدن می‌تواند به شما در داشتن زندگی بهتر کمک کند. اما دیابت انواع مختلفی دارد. راه‌های رسیدگی به هر نوع مختص خود آن است. از طرفی تشخیص و درمان آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است. دلایل ابتلا به دیابت‌ها نیز با هم تفاوت دارد. در این مقاله به این مساله خواهیم پرداخت.

دیابت چیست؟

در پاسخ دیابت چیست ؟ باید بگوییم که گلوکز نوعی قند است که از طریق خوردن به خون وارد می‌شود. بدن برای حل گلوکز موجود در خون، از طریق غده‌ی پانکراس، انسولین ترشح می‌کند. چنانچه بدن یا قادر به ترشح انسولین نباشد، یا اگر در صورت ترشح، گیرنده‌ها قادر به دریافت آن نباشند، در نتیجه میزان گلوکز موجود در قند خون بالا رفته و روی هم انباشت می شوند.

موسسه خدمات پزشک در منزل کیان به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمات تزریقات شبانه روزی در منزل می باشد. برای اعزام متخصص در سریع ترین زمان ممکن همین حالا تماس بگیرید و از طریق گزینه های داخل سایت به صورت مستقیم در واتساپ پیام بدهید.

دیابت، بیماری یا مرض قند است که بدن قادر به تجزیه و تحلیل قند وارد شده در خون نمی‌باشد. این بیماری مزمن، از جمله بیماری‌ها متابولیک بدن است که افراد بسیاری را درگیر کرده است. دیابت دو نوع مختلف دارد که با یکدیگر متفاوتند.

جهت اطلاع از خدمات تزریق سرم در منزل موسسه کیان با ما همراه باشید.

انواع دیابت

انواع دیابت بسته به سن ابتلا و شیوه‌ای که بدن به مقابله با قند وارد شده به بدن می‌پردازد، با یکدیگر تفاوت دارند. در اینجا به بررسی دیابت نوع 1 و 2 و بارداری می‌پردازیم:

نوع 1: دیابت وابسته به انسولین:

علت دیابت نوع 1 که بیشتر در کودکان و نوجوانان تا زیر 18 سال دیده می شود،  مشخصی نیست. بر اثر یک سیستم خود ایمنی به ناگهان سلول‌های بتا در پانکراس علیه خود اقدام کرده و برخی از سلول‌های بتا را که مسئول تولید انسولین هستند، از بین می‌برند.

در نتیجه ، بدن دیگر قادر به تولید انسولین برای حل قند موجود در بدن نخواهد بود. به همین دلیل فرد مبتلا به دیابت نوع یک لازم است تا حتما روزانه میزانی انسولین را از بیرون دریافت نماید.

همانطور که پیشتر هم ذکر شد، هنوز علت دقیقی برای آن وجود ندارد، اما عوامل بیرونی نظیر : برخی ویروس ها ، مصرف زیاده از حد آنتی بیوتیک ، استرس و … می‌تواند دیابت نوع 1 را در فرد ایجاد نماید.

نوع 2: دیابت غیر وابسته به انسولین

علت دیابت نوع 2 که اغلب در بزرگسالان دیده می شود را می توان سبک غلط زندگی فرد دانست. بیشتر جمعیت دیابتی‌ ها را افراد مبتلا به دیابت نوع دو تشکیل می‌دهند.

دیابت نوع 2 چیست ؟ برخلاف افراد دیابتی نوع 1 که بدنشان قادر به تولید انسولین نیست، در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، بدن انسولین را تولید می‌کند، اما گیرنده‌های انسولین قرار گرفته روی سطح سلول ها دچار اختلالاتی شده است و گیرنده‌ها دیگر انسولین را دریافت نمی‌کنند. در نتیجه باعث می‌شود تا بدن نتواند قند موجود در بدن را تجزیه و تحلیل نماید.

این نوع از دیابت برخلاف دیابت نوع 1، به ژنتیک بستگی دارد. اما سبک زندگی می‌تواند باعث بروز آن شود. سبک زندگی که باعث می‌شود افراد مدام بنشینند و تحرک کمتری داشته باشند، علاوه بر آن مصرف غذاهایی مانند فست فودها، همه باعث می شود تا افراد به دلیل چاقی بیشتر دچار دیابت شوند.

دیابت نوع دو خود شامل یک نوع دیگر هم می‌شود که به دیابت بارداری معروف است. امکان ابتلای بانوان باردار به دیابت بارداری بسیار زیاد است. این نوع دیابت امکان دارد پس از پایان بارداری رفع شده یا برای همیشه به این بیماری مبتلا شوند.

علائم دیابت

همانگونه که هر بیماری با ایجاد اختلال در سیستم عملکردی بدن، منجر به بروز علائمی در بدن فرد می شود. دیابت نیز علائم عمومی و کلی زیر را ایجاد می کند:

  • تکرر ادرار، تشنگی زیاد
  • گرسنگی زیاد
  • احساس خستگی و خواب آلودگی
  • مشکلات بینایی مانند تاری دید
  • خارش پوست
  • کندی در بهبود زخم

دیابت بارداری _ رژیم غذایی و پیشگیری

دیابت بارداری

همانگونه که از نام دیابت بارداری مشخص است علت و زمان بروز این نوع دیابت، بارداری است. در زنان باردار هورمون هایی ترشح می شوند که مهارکننده انسولین هستند و سطح انسولین خون را پایین می آورند. نقش انسولین؛ کاهش قند خون بدن است. میزان ابتلا در زنان باردار از هر 100 نفر 9 نفر می باشد. پیشگیری از دیابت بارداری از این رو اهمیت دارد که آسیب های ناشی از افزایش قند خون بارداری را برای جنین و مادر به حداقل می رساند.

عوامل موثر در بروز دیابت بارداری

هر یک از عواملی که در زیر به آنها اشاره می شود امکان وقوع دیابت بارداری را در شما تقویت می کنند. اگر یک یا چند مورد را دارید می تواند به پزشک مراجعه کنید یا از ویزیت پزشک در منزل استفاده کنید.

  • ژنتیک
  • داشتن اضافه وزن قبل از بارداری
  • سن بالای 25 سال
  • سابقه دیابت در بارداری قبلی
  • داشتن سابقه تولد نوزاد سنگین یا مرده
  • ابتلا به سندروم پلی کیستیک تخمدانی
  • داشتن قند خون غیر عادی

 

 پیشگیری از دیابت بارداری

داشتن یه الگوی منظم غذایی ، فعالیت ورزشی، حساسیت ها و..  در پیشگیری از دیابت بارداری موثر است.به خصوص افرادی که اضافه وزن دارند باید با مشورت با یک متخصص تغذیه یا داخلی، رژیمی سرشار از مواد مورد نیاز بدن و کاهنده وزن را انتخاب کنند. متخصص داخلی در منزل از دیگر خدمات موسسه کیان می باشد. سعی کنید سه ماه قبل از بارداری اقدام به برنامه ریزی جهت کاهش دیابت بارداری کنید.

رژیم دیابت بارداری

رژیم غذایی تحت نظر متخصص بر مبنای تنظیم قند خون شما در محدوده ی سالم در دوران بارداری تعیین می شود. متخصص درباره چگونگی صرف غذا و زمان بندی آنها به شما آموزش می دهد. شرینی جات را حدالامکان مصرف نکنید. مواد غذایی فیبردار را در برنامه غذایی خود بگنجانید. مصرف بیشتر 10 گرم فیبر در روز خطر دیابت بارداری را 26 درصد کاهش می دهد. می توانید طبق الگوی زیر عمل کنید:

مصرف مواد فیبردار شامل: میوه ها، سبزیجات، نان، غلات سبوس دار

مصرف پروتئین های کم چرب مانند: ماهی، مرغ، پنیر سویا، لوبیا

مصرف چربی های سالم مانند: روغن زیتون، آجیل، روغن نارگیل و..

ماکارونی، برنج، جو دو سر، بلغور را ازیاد نبرید.

لبنیات کم چرب را برای تغذیه خود انتخاب کنید.

استفاده از آب میوه های طبیعی

مصرف غذاهای انرژی زا و گازدار مانند نوشابه را کاهش دهید.

مصرف غذاهای فرآوری شده و سفید مانند:  آرد، شکر، پاستا و سیب زمینی را به حداقل برسانید.

تاثیر ورزش بر دیابت بارداری

در صورت مساعد بودن شرایط به طور منظم فعالیت بدنی داشته باشید.  طبق تحقیقات خطر ابتلا به دیابت بارداری در زنانی که وزرش منظم قبل و حین بارداری داشته اند تا 70 درصد کمتر است.از جمله وزرش هایی که می توانید دردوران بارداری جهت عدم ابتلا به دیابت بارداری انجام دهید:

  • شنا
  • پیاده روی
  • کوهنوردی
  • دوچرخه سواری
  • یوگا
  • بازی با کودکان

عوارض دیابت ، دیابت چیست

عوامل خطر در دیابت

عوامل خطر در ابتلا به دیابت به دو دسته قابل کنترل و غیر قابل کنترل تقسیم می شوند. کاهش بروز عواملی مانند ژنتیک یا سابقه خانوادگی در صورت آزمایشات ژنتیک قبل از ازدواج قابل کنترل و مدیریت هستند. عوامل زیر که قابل کنترل هستند؛ خطر دیابت نوع 2 را افزایش می دهند:

  • سابقه دیابت بارداری یا پیش دیابت
  • عدم تحرک بدنی
  • تغذیه ناسالم، چاقی

تشخیص دیابت

تشخیص دیابت نوع 1 ، دو یا بارداری با آزمایش خون (تست قند خون ، آزمایش گلوکز ناشتا ، آزمایش گلوکز تصادفی ، تست هموگلوبین hbA1c و ادرار خواهد بود.

 علائم دیابت نوع 1

علائم دیابت نوع 1 در کودکان ، زنان ، مردان ، بزرگسالان و سالمندان شامل : تشنگی بیش از حد، تکرر ادرار یا شب ادراری، خستگی، کاهش وزن و افزایش اشتها است. سرعت رشد این نوع از دیابت بیشتر است و در گروه های سنی کودکان و نوجوانان بیشتر مشاهده شده است. در دیابت نوع یک شاهد شرایط و علائم کتواسیدوز دیابتی هستیم که در آن قند خون مبتلایان به دیابت بسیار بالاست اما هورمون انسولین در خون افت شدیدی را نشان می دهد. داشتن علائم مشابه در برخی بیماری ها باعث میشود که معیار تشخیص دیابت نوع یک ؛ تست یا آزمایش خون و ادرار باشد. وجود کتون ها در ادرار یا اتو آنتی بادی در خون نشانه بیماری دیابت نوع یک می باشد. 

علائم دیابت نوع 2

دیابت نوع 2 چه علامی دارد ؟ باید گفت که علائم دیابت نوع 2 در مردان ، زنان ، بزرگسالان ، کودکان و سالمندان می تواند شامل : کاهش میل جنسی، احساس بی حسی و مور مور شدن پاها، احساس گرسنگی، طول کشیدن ترمیم زخم‌ها، بوی بد دهان و … باشد. تشخیص دیابت نوع دو نسبت به سایر دیابت ها کمی مشکل تر است تا زمان تشخیص علائمی مانند بی حسی و درد را تجربه خواهید کرد. وقوع دیابت نوع 2 در سنین بالای 45 سال شایع تر است اما امروزه با سبک غلط زندگی  در سنین پایین نیز رو به افزایش است.

برای تشخیص دیابت نوع یک و دو، حتما آزمایش خون لازم است. قند ناشتا، قند دو ساعته و میانگین قند سه ماهه که به‌ a1c معروف است، از آزمایشات تشخیصی برای انواع دیابت است. قند سه ماهه که بالای عدد 6 را نشان دهد، نشانگر پیش دیابت و بالای 7 نشان‌دهنده‌ی ابتلا به دیابت است. قند ناشتا بالای 120 نیز می تواند از علائم تشخیصی بیماری دیابت باشد.

خدمات پرستار سالمند در منزل موسسه کیان در دسترس سالمندان گرامی می باشد.

جدیدترین روش درمان دیابت نوع 1 و 2

درمان دیابت

درمان ها همیشه با توجه به : منشا بیماری ، شرایط جسمانی بیمار ، حساسیت ها و تداخلات دارویی ، و.. انتخاب می شوند. درمان دیابت نوع 1 و 2 نیز از این قاعده مستثنی نیست. اکنون به بررسی درمان انواع دیابت می پردازیم:

درمان و شفای دیابت نوع 1

بسیاری از افراد به دنبال یافتن جدیدترین درمان قطعی دیابت نوع 1 در کوکان و نوجوانان بدون تزریق انسولین هستند یا درمان گیاهی Diabetes را می خواهند. در گذشته گفته می شد که دیابت نوع 1 درمان ندارد. امروزه با پیشرفت تحقیقات علمی و عملی بر روی سلول های بنیادی ؛ والدین کودکان مبتلا به دیابت نوع 1 می توانند آینده ای روشن را برای فرزندان خود تصور کنند. درمان دیابت نوع یک با سلول های بنیادی خون بند ناف امکانپذیر شده است. 

اولین بار استفاده از سلولهای بنیادی برای درمان دیابت نوع 1 بر روی یک نوجوان و با هدف ترمیم پانکراس او صورت گرفت و خوشبختانه موفقیت آمیز بود. برای دریافت اطلاعات دقیق تر از نحوه درمان قطعی دیابت نوع یک با خون بند ناف می توانید با موسسه رویان تماس بگیرید.

قرص برای دیابت نوع 1

در حال حاضر خبرها از دستیابی محققان به یک قرص برای دیابت نوع 1 در کنار انسولین حکایت دارد. این داروی جدید که در حال گذراندن مراحل پایانی و بررسی FDAآمریکاست  Zynquista  با نام علمی “Sotagliflozin” می باشد. شاید دانستن اسم قرص انسولین دیابت نوع 1 برایتان جالب باشد. اما بهتر است بدانید محققان MIT به یک کپسول مقاوم به اسید معده دست یافته اند که هنوز تمام مراحل آزمایشی را طی نکرده است. لطفا برای مصرف هر نوع دارو با پزشک تان هماهنگ باشید.

دیابت نوع 2 قابل درمان است؟

در پاسخ به اینکه دیابت نوع 2 قابل درمان است؟ باید گفت : امروزه درمان دیابت نوع 2 با کمک گرفتن از : ورزش ، سلولهای بنیادی ، طب سنتی ، داروهای گیاهی و یا حتی بدون دارو دنبال می شود. افراد مبتلا به این نوع ، اگر مرتبا ورزش کنند، وزن خود را کنترل کنند و رژیم غذایی درستی داشته باشند، می‌توانند با نهایتا قرص این بیماری را درمان نمایند و به کنترل خود درآورند.

البته توجه کنید که کنترل استرس برای مبتلایان به هر دو نوع دیابت حرف اول را می زند. تزریق انسولین به صورت عضلانی خواهد بود اگر آموزش های لازم را در این زمینه دیده اید آن را خود انجام دهید. در غیر این صورت می توانید تزریق آن را در مراکز بهداشتی انجام دهید و یا برای خانم ها سعی کنید از خدمات تزریقات در منزل غرب تهران استفاده کنید.

جدیدترین داروی قند خون

همیشه پژوهش ها درباره یافتن جدیدترین داروی دیابت یا قند خون ، چه تزریقی چه خوراکی ادامه داشته است. امروزه متد پزشکان در ارائه جدیدترین داروی دیابت نوع 2 روی ترکیب داروهای موجود تمرکز دارد. بجز تک داروی Steglatro ، سایر داروها ترکیبی هستند. جدیدترین داروی دیابت نوع 2 بر اساس تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده قرصی با نام رایبلسوس (سماگلوتید) می باشد.

بهترین قرص برای افراد دیابتی

بهترین قرص برای افراد دیابتی که عوارض جانبی در استفاده طولانی مدت آنها تعدیل یافته اند؛ داروهای متفورمین ، میگلیتون، ووگلیبوز ، پیوگلیتازون و آکاربوز می باشند. شرکت های داروسازی داروهای زیادی را به عنوان داروهایی پیشگیری و درمان دیابت روزانه وارد بازار می کنند. اما 10 داروی برتر جهان برای کاهش قند خون عبارتند از:

  1. متفورمین
  2. گلیپیزید
  3. گلیمپراید
  4. اینووکانا
  5. جانیووا
  6. پیوگلیتازون
  7. ویکتوزا
  8. انسولین
  9. Trulicity
  10. Jardiance

داروهای پیشگیری از دیابت

باتوجه به تحقیقات انجام گرفته در حیطه درمان قطعی دیابت در تهران؛ استراتژی یافتن داروهای پیشگیری از دیابت به عنوان مهمترین هدف گذاری برای کاهش این بیماری در جامعه تلقی می شود. برای تحقق این امر بهتر است اطلاعات خود را در زمینه ی شناخت مهم ترین علائم دیابت در زنان و مردان ، شناخت داروهای پیشگیری از دیابت و کاهش عوامل خطر ابتلا به انواع دیابت افزایش دهیم.

داروهای ضد دیابت

اگر پی یافتن داروهای ضد دیابت و داروهای پیشگیری از دیابت هستید باید بدانید علت نامگذاری این داروها به خاطر اثراتی همچون : کاهنده قند خون تا حد نرموگلیسمی، بهبود علائمی مانند تشنگی، کتواسیدوز و تکرر ادرار می باشد. لیست داروهای ضد دیابت و دوز مناسب را از پزشک خود بخواهید.

درمان خانگی ، گیاهی و دارویی دیابت ، رژیم غذایی و تغذیه ای دیابت

داروی دیابت گیاهی

امروزه داروهایی گیاهی به صورت: قرص، کپسول، پودر، عصاره و چای در معرض استفاده عموم برای درمان دیابت هستند. باور بسیاری از مردم بر این است که داروهای گیاهی بی خطرند اما واقعیت این است که مصرف آنها حتی به عنوان داروهای پیشگیری از دیابت باید با مشاوره پزشک باشد. برخی از گیاهان از قبیل افدرا و کامفری باعث آسیب جدی در بیماران خواهند شد. افرادی که تمایل به استفاده از داروی دیابت گیاهی یا داروهای پیشگیری از دیابت دارند حتما تداخل دارویی را جدی بگیرند. گیاهانی که خاصیت کاهندگی قند خون را دارند عبارتند از: شنبلیه ، نعناع ، ریحون ، زردچوبه ،  ترخون ، بابونه ، آویشن ، مریم گلی ، رزماری ، زنجبیل ، سیر ، رازیانه و شوید 

بررسی سایر دارو ها و تداخلات دارویی 

قرص اعصاب

ممکن است بدن دیابتی ها بعد از مدتی نسبت به داروهای دیابت نوع دو یا یک مقاومت نشان داده و کاهش قند خون رخ ندهد. مطالعات نشان دهنده ی اثرات مثبت قرص اعصاب برای دیابت نوع 1 و 2 است برای مثال قند خون ناشتا در افراد دیابتی مصرف کننده آلپرازولام روند کاهشی داشته است. داروهای پیشگیری از دیابت در تنظیم قند خون موفق تر عمل می کنند. همچنین جهت درمان نوروپاتی (آسیب عصبی) تجویز سه قرص اعصاب برای دیابت با نام های سیمبالتا (دولوکستین)، لیریکا (پره گابالین) و نورونتین (گاباپنتین) در اولویت پزشکان می باشد. داروهای پیشگیری از دیابت شما را از رسیدن به این مرحله محفوظ می دارد.

قرص ناپروکسن

مصرف قرص ناپروکسن برای افراد دیابتی به دلیل امکان وجود تداخلات دارویی باید با مشورت پزشک صورت گیرد.

قرص ارکتو 

قرص ارکتو از داروهای استفاده شده برای درمان اختلال نعوظ در مردان مبتلا به دیابت نوع 1 و دو است که نیاز به تجویز دوز مناسب توسط پزشک دارد. داروهای پیشگیری از دیابت در کاهش ابتلا به اختلال نعوظ موثر هستند.

سیریزین

سیتریزین از جمله دارو های ضد آلرژی است که برای کاهش قرمزی ، خارش و حساسیت بدن به مواد آلرژی ها مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف سیتریزین برای مبتلایان دیابت باید با مشورت پزشک باشد.

تاثیر روزه داری بر بیماری قند خون 

شاید برایتان عجیب باشد که بدانید روزه داری برای دیابت مضر نیست طبق تحقیقات فوایدی هم دارد. اما باید شرایط جسمی ، محیطی و خانوادگی بیمار توسط پزشک بررسی شود. می خواهید بدانید آیا دیابتی ها می توانند روزه بگیرند؟ باید گفت این بستگی به نظر پزشک خانوادگی شما دارد. اگر متخصص تشخیص دهد که روزه داری موجب وخیم شدن حال بیمار مبتلا به دیابت نوع 1 یا 2 می شود باید از گرفتن آن پرهیز شود.

عوارض دیابت نوع 1 یک و 2 دو در زنان و مردان و بارداری

عوارض دیابت چیست؟

اگر نتوانید دیابت خود را کنترل کنید و سطح قند خون خود را در حالت نرمال نگه دارید، قطعا دچار عوارض دیابت خواهید شد. این عوارض هم در صورتی که قند خونتان مدام پایین باشد رخ خواهد داد، هم در صورت بالا بودن قند خون، شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

عوارضی که عدم کنترل قند خون می‌تواند برای شما داشته باشد، به دو دسته‌ی بلند مدت و کوتاه مدت تقسیم می‌شوند:

عوارض بلند مدت:

نابینایی

بیشترین اثری که تنظیم نبودن قند خون می‌تواند بر روی سلامتی داشته باشد، تاثیر آن بر روی شبکیه‌ی چشم است. در نتیجه در بلند مدت می‌تواند باعث نابینایی شود.

آسیب کلیویی

اگر قند خون برای طولانی مدت بالا باشد، آسیب جدی به کلیه‌ها می‌زند و باعث می‌شود تا کلیه‌ها از کار بیافتند و ناچار به دیالیز شوند.

امکان ویزیت دکتر متخصص اورولوژی در منزل با مرکز کیان محقق شده است.

پای دیابتی

نه تنها افراد مبتلا به دیابت باید به قند خون خود برسند، بلکه حتما باید به سلامت پاهای خود توجه کنند. عدم وجود زخم‌ها هر روز حتما باید هر روز مورد بررسی قرار گیرند. زخم‌های موجود در پا می‌تواند باعث شود تا افراد مبتلا به دیابت، دچار از کارافتادگی در ناحیه‌ی پاها شود. از طرفی در برخی مواقع ناچار به قطع عضو می‌شوند.برای پانسمان و بهبود زخم پای دیابتی می توانید از خدمات پرستار بیمار در منزل بهره ببرید.

بیماری‌های قلبی و عروقی

این بیماری اگر کنترل نشود، می‌تواند باعث سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی شود. دسترسی به چندین نوع از خدمات به طور هم زمان بهبود سریع و درمان بهتر را رقم می زند.برای مثال متخصص قلب در منزل اگر تنها به ویزیت خلاصه شود بیمار برای انجام اکو یا نوار قلب ناچار به مراجعه به بیمارستان و صرف هزینه و وقت در صف های طولانی مدت و ترافیک های سنگین با وجود سرایت کرونا می باشد.

موسسه کیان برای رفاه حال بیماران تمام خدمات خود را با در نظر گرفتن جزئیات ارائه می دهد شما می توانید علاوه بر ویزیت متخصص، از تجهیزات همراه مانند اکو قلب در منزل ، یا نوار قلب در منزل و.. استفاده کنید.

عوارض عصبی

این بیماری می‌تواند به اعضا و اعصاب برخی از نواحی مانند دست‌ها یا پاها آسیب بزند و در نتیجه فرد احساس گزگز در کف دست یا کف پای خود داشته باشد. ناتوانی جنسی در آقایان می‌تواند از عوارض ابتلا به این بیماری باشد. در صورت نیاز می توانید متخصص مغز و اعصاب در منزل را از موسسه کیان بخواهید. هم چنین این موسسه خدمات تست خواب در منزل و نوار مغز در منزل را برای متقاضیان در نظر گرفته است.

عفونت لثه و دندان

از آن‌جا که این افراد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌ها لثه و دندان هستند، اهمیت به سلامت دهان و دندان از اهمیت خاصی برخوردار است.

تاثیر بر اعصاب و روان 

بر اساس نتایج حاصل از مطالعات انجام گرفته بر حسب جنسیت، نژاد، سن و.. تاثیر دیابت بر اعصاب و روان بانوان با مردان متفاوت است. درمان و داروهای پیشگیری از دیابت نیز طبیعتا متفاوت خواهد بود. تاثیر دیابت بر اعصاب و روان زنان در بخش افزایش اضطراب، خشم و افسردگی بوده در حالیکه می توان تغییر وضعیت سلامتی، نگرانی از حال و آینده، فشار مسئولیت خانواده را جزء تاثیر دیابت بر اعصاب و روان مردان برشمرد. داروهای ضد افسردگی نیز در درمان علامتی دیابت به کار می روند. داروهای پیشگیری از دیابت کاهش وقوع آسیب های عصبی را بدنبال خواهند داشت.

عوارض کوتاه مدت

کمای دیابتی

بالا بودن بیش از حد قند خون باعث می‌شود فرد به کتواسیدوز مبتلا شده و به کما برود.

قند خون پایین

اگر فرد مراقب قند خون خود نباشد، ممکن است سطح قند خون بیش از حد پایین رفته و فرد مبتلا به هیپوگلیسمی شود . این بیماری منجر به ضعف یا بیهوشی می شود.

کلام آخر:

بیماری دیابت، بیماری متابولیکی است که نه تنها دامن بزرگسالان را گرفته است، بلکه گریبانگیر کودکان نیز شده است. این بیماری که جمعیت زیادی از افراد در سراسر دنیا را به خود اختصاص داده است، نگرانی‌های زیادی را برای جامعه‌ی سلامت دنیا ایجاد کرده است.

عدم رسیدگی به بهداشت فردی، مراقبت نکردن از سطح قند خون و بی توجهی به داروهای مصرفی، عدم رعایت رژیم غذایی، همه و همه باعث می‌شوند تا فرد دیابتی به بیماری‌ها و عوارض جانبی دیگری دچار شود که سلامت آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

اما دیابت پایان زندگی خوب و سالم نیست. بسیاری از افرادی که معروف هستند نیز از بیماری دیابت رنج می برند. قهرمانان دو و میدانی و یا برخی فوتبالیست‌های معروف، مانند ناچو، از کودکی به بیماری دیابت نوع 1 مبتلا شده‌اند. آن‌ها بر خلاف سایر افرادی که با ابتلا به بیماری، ناامید می‌شوند و دست از زندگی و امید برمی‌دارند، راهی را که انتخاب کرده‌ بهتر در پیش گرفته‌اند تا به انجا که می‌خواهند برسند.

محدودیت‌های موجود شده در زندگی نباید شما را از رسیدن به هدفتان بازدارد. اگر مبتلا به دیابت نوع 1 یا دو هستید، کافی است هر 3 ماه یک بار به دکتر خود مراجعه کنید و قند خون خود را بررسی کنید. مراقب رژیم غذایی خود باشید و بدانید انچه که می‌خورید چه تاثیری بر بدن شما دارد. به پاها، قلب، فشار خون، کلیه و چشم‌های خود توجه کنید و از رفتن به پزشک هر 6 ماه یکبار غافل نشوید.

حتما ورزش کنید و مواظب باشید دچار استرس کمتری شوید. استرس می تواند سطح قند خون را به طرز چشم‌گیری افزایش دهد. ورزش نیز می تواند به طرز غیر قابل باوری سطح قند خون شما را همیشه نرمال نگه‌دارد. با پزشک خود همیشه در ارتباط باشید و سعی کنید سبک زندگی خود را عوض کرده و شاد زندگی کنید.

خدمات در منزل

مرکز خدمات پزشکی کیان از جمله موسساتی است که به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدماتی مانند آمبولانس خصوصی می باشد بیمارانی که قصد دریافت خدمات پزشکی در منزل را دارند بهتر است از یک موسسه که تجمیع خدمات را ارئه می دهد بهره مند شوند.